KIBRIS için profesyonel GPS teknolojileri

Kullanıcılarımız 500 milyon km'yi ERAGPS ile takip etti!

 Keşfet

KKTC DSI

KKTC Su temin projesi yüklenicisi ARSAN-MİTAŞ konsorsiyumu ERAGPS Araç Takip ve Filo Yönetim Çözümlerini tercih etti.

Dev araç ve makina parkı ERAGPS’e emanet;
KKTC Su temin projesi için tüm Kuzey Kıbrıs çapında Lefke’den Karpaza uzanan su hattının tesisi için görev yapan yüzlerce kamyon,tır, iş makinası ERAGPS araç takip sistemi ve ERAFSS yakıt güvenlik sistemi ile donatıldı. Ayrıca hat boyunca görev yapan yol güvenliği araçlarında ERADVR araç kamera sistemleri kullanıldı.

ARSAN-MİTAŞ ortaklığı; günde 3 vardiya, 7 /24 günlük ortalama 23 saat aktif çalışma süreleri olan dev araç parkını  ERAGPS araç takip sistemleri ile yönetti. Öte yandan konsorsiyum, ERAFSS yakıt güvenlik sistemleri ile tüm akaryakıt aktivitelerini  takip etti.

ERAGPS ekipleri kendi saha rekorunu kırdı

ERAGPS eş zamanlı olarak beş ayrı lokasyonda, dokuz ayrı hat üzerinde çalışan 142 hareketli araç ve iş makinasına uygulama yaparak; kendi rekorunu kırarken; tüm süreçlerde planlanan takvime bağlı kalarak projeyi %100 başarı oranı ile teslim etti.