ERADVR MITAS KKTC

MİTAŞ KKTC Su Artıma İşletmesi araç filosunu yeni nesil ERADVR 4G Kameralı Araç Takip Sistemi ile güncelleyerek teknoloji de bir adım önde olmaya devam ediyor.

YENİ NESİL FİLO YÖNETİMİ
İşletme yönetimi yaptığı teknoloji yatırımı ile; araçları nerede olursa olsun 7/24 GPS konum takibine ek olarak 7/24 on-line video erişimi ile bilinen standart takip sistemlerinin çok ötesinde bir filo yönetim deneyimi kazandı. ERADVR 4G Kameralı Araç Takip Sistemi ile işletme bünyesinde görev yapan saha ekiplerinin KKTC genelindeki şebeke bakım-destek süreçleri artık çok daha verimli.

BİRDEN FAZLA ÖZELLİK TEK CİHAZDA !
ERADVR 4G Kameralı Araç Takip Sistemi GPS araç takip, DVR araç kamerası, araç içi ses kaydı, darbe ve titreşim kaydı, Wi-Fi internet erişimi, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth kablosuz iletişim ve daha fazlası….

BASİT, ULAŞILABİLİR, SÜRDÜRÜLEBİLİR
ERADVR 4G Kameralı Araç Takip Sistemi bütünleşik yapısı sayesinde, araçların orijinal yapısı korunarak uygulanır. Fonksiyonel tasarımı sürüş açısı ve araç içi estetiği ile tam uyumludur. Çevresel koşullara dayanıklı, yüksek kalite üretim standardı ile uzun yıllar sürdürülebilir.