Kıbrıs’ın en büyük shuttle araç filosuna sahip Cyprobus Transport Ltd, araç filosunu yeni nesil ERADVR 4G Kameralı Araç Takip Sistemi ile güncelleyerek teknoloji de bir adım önde olmaya devam ediyor.

YENİ NESİL FİLO YÖNETİMİ
Şirket yönetimi servis ve transfer araçlarının sefer ve duraklama sürelerini anlık takip ederken; sürücü ve yolcu faaliyetlerinde 7/24 on-line 4G video bağlantısı üzerinden tam denetim ve kontrol sağlıyor. Firma araçları nerede olursa olsun 4G & WI-FI erişimi ile araçlardaki ses,görüntü,konum ve darbe verilerini denetleyerek, bilinen standart takip sistemlerinin çok ötesinde bir filo yönetim deneyimi kazandı.

Araç-Sürücü-Görev denetimi ile hızlı ve gerçek analiz
Cyprobus Transport Ltd yönetimi ERADVR 4G Kameralı Araç Takip Sistemi  kullanımı ile, mesai hesaplama, performans analizi, dikkatsiz sürüş ve trafik zorbalığı gibi kritik önem taşıyan olan konuları gerçek veriler üzerinden hızlı ve tarafsız bir şekilde analiz edebiliyor.

ERADVR ile ARAÇ FİLONUZ 7/24 ON-LINE GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE
ERADVR 4G Kameralı Araç Takip Sistemi bütünleşik yapısı sayesinde dahili 4G & WI-FI modülü üzerinden güvenli ve kablosuz veri transfer imkanı sağlar. Yetkili kullanıcılar ihtiyaç halinde; araç parkında veya Kıbrıs’ın her hangi bir noktasında bulunan araçlarına on-line erişim sağlayarak izleme,veri transferi veya arşivleme yapabilir.